Velkommen

Denne blog henvender sig til undervisere og studerende ved University College Sjælland og har til formål at præsentere og diskutere relevante programmer, erfaringer og didaktiske overvejelser omkring brugen af IT i undervisningen. Det er vores forhåbning at I vil være med til at gøre bloggen levende og informativ gennem kommentarer.

Siden opdateres løbende af læreruddannelsens IT-pædagogiske vejledere Anne Kristine Petersen, Thomas Thomsen & Leif Vejbæk

10. december 2011

Samling af links på Symbaloo

Som underviser har man ofte brug for at dele links med studerende, og programmet Symbaloo er en rigtig god måde at gøre dette på. Symbaloo fungerer som traditionelle favorit/bogmærke funktioner, men har den store fordel at man ikke blot kan samle links men også dele dem med andre. Derudover er designet lækkert og programmet fungerer godt på Smartboard.

Jeg bruger Symbaloo i undervisningen på to forskellige måder: 1) som et fast samlested (i form af en hold-Symbaloo) for de links, vi bruger regelmæssigt og 2) som et midlertidigt samlested for de links, vi bruger til en bestemt lektion eller et forløb. Nedenfor ses et eksempel på en hold-symbaloo:


Symbaloo er meget anvendeligt og er hurtigt blevet et fast element i min undervisning, men der er også enkelte funktioner, som man mangler: Det er f.eks. ikke muligt at importere allerede eksisterende bogmærker fra din browser og links kan kun tilføjes af den person, som har oprettet Symbaloo'en (hvilket betyder at studerende ikke kan tilføje egne links til hold-samlingen).

Du finder Symbaloo her: http://www.symbaloo.com/

Ingen kommentarer:

Send en kommentar