Velkommen

Denne blog henvender sig til undervisere og studerende ved University College Sjælland og har til formål at præsentere og diskutere relevante programmer, erfaringer og didaktiske overvejelser omkring brugen af IT i undervisningen. Det er vores forhåbning at I vil være med til at gøre bloggen levende og informativ gennem kommentarer.

Siden opdateres løbende af læreruddannelsens IT-pædagogiske vejledere Anne Kristine Petersen, Thomas Thomsen & Leif Vejbæk

5. januar 2012

Hvordan bliver vi (endnu) bedre til at bruge Fronter

Fronter er vores læringsplatform og har som sådan rigtig mange nyttige funktioner – men også visse begrænsninger. I denne workshop vil vi kigge nærmere på forskellige funktioner i Fronter samt hvordan andre programmer kan integreres i Fronter og derved være til stor hjælp i forberedelsesfasen, i undervisningen og i evalueringsfasen.
Forslag til program


4 kommentarer:

  1. Jeg synes, der er brug for flere dage med inspiration/sidemandsinspiration til at få Fronter gjort sexet!

    SvarSlet
  2. Vi skal vænne os til at bruge Fronter til alt.
    Fint med fine FIF og tilpasningsmuligheder
    Erik

    SvarSlet
  3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  4. Workshoppen var tænkt som en erfaringsudveksling med tekniske fifs. Indtrykket var at erfaringer fra John og undertegnede ret hurtigt blev til tekniske fifs.

    Vi arbejdede med at indrette ens egen forside "DAGENS" og læringsrums forsider. Dette for at fremme kommunikationen mellem undervisere og studerende.

    En anden drøftelse gik på hvordan Fronter kunne bruges som læringsrum. I den forbindelse fortalte jeg om min erfaring med at bruge Fronter som et art ringbind der samler op på de studerendes og mit arbejde. Et arbejde der foregår i forskellige programmer (fx google docs, prezi) og som efterfølgende bliver linket ind i Fronter, så der i fremtiden er adgang hertil.

    SvarSlet