Velkommen

Denne blog henvender sig til undervisere og studerende ved University College Sjælland og har til formål at præsentere og diskutere relevante programmer, erfaringer og didaktiske overvejelser omkring brugen af IT i undervisningen. Det er vores forhåbning at I vil være med til at gøre bloggen levende og informativ gennem kommentarer.

Siden opdateres løbende af læreruddannelsens IT-pædagogiske vejledere Anne Kristine Petersen, Thomas Thomsen & Leif Vejbæk

5. januar 2012

Hvordan kan kvaliteten af de studerendes artefakter/produktioner forbedres?

Er du træt af sprittusch-plakater på A3-ark når de studerende skal lave produkter i forlængelse af deres gruppearbejde? Tænker du at de artefakter der bliver produceret i undervisningen aldrig bliver brugt til noget? I denne workshop arbejder vi med at lave kreative, brugbare og langtidsholdbare mediebaserede artefakter. Workshoppen kan alt efter de deltagendes interesse gå i flere retninger herunder grafisk fremstilling, videoproduktion, Wikis, m.m.

6 kommentarer:

  1. Rigtig god drøftelser med for mig nye vinkler på problematikken. Oles oplæg var også super.

    Rigtig godt med hands on på Prezi. Senere på dagen kunne jeg faktisk næsten hjælpe en med at lave en Presi.

    God måde at have en arbedjsdag på, hvor der var plads til det hele: refleksion, hands on og oplæg.
    Tiden er fløjet afsted!:-)
    VH Susanne Roesdahl

    SvarSlet
  2. I min gruppe arbejdede vi med hvad formålet, fordele og ulemper ved artefakter kan være. Og vi lavede denne mindmap i xmind. Man kan sagtens gå dybere den i alle lagene, men dette var hvad vi nåede. http://www.xmind.net/share/GitteRask/something-about-artifacts-in-teaching-1/

    SvarSlet
  3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  4. Har prøvet Prezi. Kan udmærket anvendes som note/reflektions medie om fagligt indhold.Kan virke forvirrende som præsentationsmedie. En fordel at flere brugere kan arbejde i samme prezi samtidigt.

    Mvh Lars

    SvarSlet
  5. Det var rigtig spændende at begynde at forholde sig til hvor forskelligt vi kan anvende artefakter... og desværre hvor meget jeg har gjort det uden ret dybe didaktiske overvejelser. Hér er et stort udviklingspotentiale.

    SvarSlet
  6. Interessante diskussioner og refleksioner over formålet med artefakter. Skønt med en oversigt over hvad de forskellige artefakter kan tale ind i.
    Og tak for et meget spændende oplæg Ove og en rigtig god inspirerende dag!

    SvarSlet